Nieuws

Wat doen we wel !

Wat doen wel:

 

Activiteiten in de jongerencentra Blits in Hoevelaken en Chill-Out in Nijkerk.

Op woensdag 24 juni hebben premier Mark Rutte en minister De Jonge op TV verteld over de ontwikkeling van het coronavirus en de nieuwe regels per 1 juli 2020. Op grond hiervan moeten de beroepskrachten en de vrijwilligers in Blits en Chill-Out nog steeds anderhalve meter 1,5 afstand houden.

 

Om die reden is besloten om het beperkte activiteitenprogramma in juli te continueren, waarbij het niet meer verplicht is om je vooraf aan te melden, zodat de inloopactiviteiten weer vrij toegankelijk zijn.

 

Ten aanzien van periode na de zomervakantie delen wij mee dat, onder voorwaarde dat de positieve ontwikkeling van het coronavirus zich ongewijzigd voortzet, in september zal worden gestart met het activiteitenprogramma voor het nieuwe seizoen 2020-2021.

 

Buitenactiviteiten in Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk

Ook in juli organiseren wij activiteiten om de jeugd- en jongeren van 8 t/m 12 jaar en van 13 t/m 18 jaar buiten te laten sporten. We richten ons vooral op hen die geen lid zijn van een sportvereniging maar wel willen sporten. We doen dit in kleine groepen en het is belangrijk dat iedereen zich vooraf opgeeft. We hanteren geen maximum meer en iedereen kan vrijblijvend meedoen.

 

Ambulant werk op straat in Nijkerk

De jongerenwerkers zijn waar mogelijk op straat om via het ambulante jongerenwerk op de jongeren ontmoetingsplaatsen en andere plekken waar jongeren bijeenkomen in contact te blijven met de doelgroep. Zij adviseren wat de jeugd en de jongeren wel en niet kunnen doen, omdat we zien dat zij de gevaren van het coronavirus toch minder goed inschatten dan de volwassenen.

Daarnaast bezoeken we de drankketen, omdat de kans groot is dat jongeren  in de keten of ergens anders gaan drinken. We gaan met de doelgroep in gesprek om tips te geven.

Meer weergeven

© 2015  created by www.itslife.tv