Nieuws

Hoe gaan we om met het Coronavirus.

 

De Stichting Jeugd- en Jongerenwerk heeft het initiatief genomen om -net als in andere gemeenten- een videoboodschap te maken waarin mensen worden gewaarschuwd voor het Coronavirus. Het idee werd ondersteund door de gemeente Nijkerk en zowel burgemeester Gerard Renkema als wethouder Nadya Aboyaakoub hebben een video boodschap ingesproken. Deze video wordt op de sociale media in Nijkerk breed verspreid.

De jongerenwerkers Lars Oostland en Robert den Hartog hebben een aantal bekende Nijkerkers gevraagd om een videoboodschap in te spreken. Iedereen was gelijk zo enthousiast dat we niet iedereen in beeld konden brengen. De mensen kregen een stukje tekst waarna ze met hun eigen mobiel een stukje film konden opsturen. Op basis van de ontvangen filmpjes is een aansprekende video gemaakt. De boodschap richt zich niet alleen op de jongeren maar op iedereen. Dit probleem treft ons allemaal dus we willen ook iedereen bereiken, aldus Robert en Lars.

Het coronavirus zal ons nog weken bezig houden maar met zijn allen wil je een zo veilig mogelijke samenleving creëren voor alle mensen en in het bijzonder voor diegenen die slecht tegen het virus kunnen. Het jongerenwerk hoopt met deze video zoveel mogelijk mensen te bereiken en dat iedereen zo veel mogelijk rekening gaat houden met elkaar.

© 2015  created by www.itslife.tv